Världsledande bilglasspecialist öppnar filial i Östersund. Den nya verkstaden ligger på Hagvägen 17 och drivs av Andreas Mahlberg från Hackås.

Carglass smygöppnade i Östersund redan i fjol när företaget flyttade in i Däckias lokaler vid Arenavägen. Efter ett lyckat första år flyttar nu Carglass in i egna lokaler och öppnar officiellt under egen flagg.

– Det känns jättekul att få öppna på riktigt i Östersund och vi är extra glada över att vi lyckades hitta ett så bra läge för verkstaden. Under de 30 minuter som det tar för oss att laga ett stenskott kan våra kunder passa på att shoppa i Lillänge köpcentrum intill, säger John Bernfell, Försäljnings- & Marknadschef på Carglass.

Den nya verkstaden drivs av Andreas Mahlberg som flyttat tillbaka till Jämtland, där han växte upp, både för jobbet och för familjens skull.

– Både jag och min sambo är från Jämtland och när den här chansen kom så tvekade vi inte en sekund. Vi har känt på att bo lite överallt, men vi kände att ”borta bra men hemma bäst” och vi vill att våra barn ska växa upp här i Jämtland.